TARANTELLA ZAANDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tarantella Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 21:23 Redelijk op tijd Redelijk warm, de pizza uit Wormerveer destijds waren beter van smaak
19 feb 2024 om 20:15 Schandalig, ik kreeg een koude pizza, nee geen pizza meer een picolinni ! 4,99 bezorgkosten, 0,99 service kosten, fooi, ja dat durven ze ook nog te vragen! En dan krijg je een koud klein pizzaatje, voor je € 25. Niet doen, Pizza Piazza is lekkerder!
30 jan 2024 om 22:19 Super slecht, geen smaak aan de pizza’s. Niet te vergelijken met locatie Wormerveer!!
10 jan 2024 om 23:38 Vreselijk! Nooit meer dat ik hier ooit nog iets ga bestellen. Smaakloze pasta, twee plakjes aubergine uit de oven, een keiharde doorgebakken pizza en een bolletje mozzarella met wat blaadjes sla en olijven. Alles teruggebracht! Slechte service!
28 dec 2023 om 20:25 Pasta met vier kazen is niet aan te raden. Er is geen kaas te bekennen in de saus. Het is tagliatelle met room. Bezorging was wel goed.
13 dec 2023 om 0:32 4 kazen lintmacaroni: de kok was de kazen vergeten....lintmacaroni met wat smakeloze crème voor 18 euro
26 okt 2023 om 22:59 Snelle bezorging was heel fijn, aangezien mn bestelling ergens anders na 2,5 uur wachten was geannuleerd.
23 okt 2023 om 20:40 Bezorging goed, pizza slecht.
14 okt 2023 om 22:36 Eten was niet smakelijk.
3 okt 2023 om 8:16 Ik gaf aan geen champignons te willen hebben ivm allergie! De calzone zat toch helemaal vol ermee. Helaas had ik al een hap genomen en moest ik zelfs mijn Epipen gebruiken! Bij telefonisch contact werd er geeneens excuus aangeboden (nooit meer hier)
14 sep 2023 om 19:54 Eten was niet warm en smakelijke. Bovendien 20 minuten langer gewacht dan aangegeven.
3 sep 2023 om 20:59 We hadden om half 7 besteld en kregen het pas ruim 2 uur later… ook was de pizza niet juist.